Fremtidens matsystem - hvordan går vi i riktig retning?

logo NewTools, Nor-Eden, VOM

I fire år har tre forsknings- og samarbeidsprosjekter sett på hvordan framtidens matsystem kan se ut. De har identifisert barrierene, tiltak og virkemidlene som kan støtte en omstilling i en mer bærekraftig retning

Nå inviterer Folkehelseinstituttet, CICERO og Universitetet i Oslo aktører fra fjord og jord til bord til et felles sluttseminar over to dager 29-30 oktober 2025. Du vil møte forskere, beslutningstakere, næring og interesseorganisasjoner som har jobbet sammen for å finne morgendagens løsninger for hele matverdikjeden vår.

På Folkehelseinstituttets sider kan du lese hele programmet.

Her skal kunnskap og erfaringer deles, og gjennom samtaler og diskusjon ønsker vi å se framover. Hvordan gjør vi matproduksjonen mer bærekraftig i alle ledd, og hvordan fremmer vi et kosthold i befolkningen som er bra for både helsen og miljøet?

Event registration form

Detaljer