- Fremtidens matsystem - hvordan går vi i riktig retning?
Fremtidens matsystem - hvordan går vi i riktig retning?

I fire år har tre forsknings- og samarbeidsprosjekter sett på hvordan framtidens matsystem kan se ut. De har identifisert barrierene, tiltak og virkemidlene som kan støtte en omstilling i en mer bærekraftig retning
Nå inviterer Folkehelseinstituttet, CICERO og Universitetet i Oslo aktører fra fjord og jord til bord til et felles sluttseminar over to dager 29-30 oktober 2025. Du vil møte forskere, beslutningstakere, næring og interesseorganisasjoner som har jobbet sammen for å finne morgendagens løsninger for hele matverdikjeden vår.
På Folkehelseinstituttets sider kan du lese hele programmet.
Her skal kunnskap og erfaringer deles, og gjennom samtaler og diskusjon ønsker vi å se framover. Hvordan gjør vi matproduksjonen mer bærekraftig i alle ledd, og hvordan fremmer vi et kosthold i befolkningen som er bra for både helsen og miljøet?
Detaljer
Type:
Seminar
Tid:
29. oktober 2025 kl. 09:30 – 30. oktober 2025 kl. 16:00
Sted:
Nationaltheatret Konferansesenter, Oslo
Nettadresse:
www.fhi.no/om/kurs-og-konferanser/fremtidens-matsystem---...